Elisabeth Ungar_300
How was your day

"Jeg har gjort et godt køb her op til sommerferien. Et online kursus på dansk (det findes også på engelsk), som jeg har været yderst tilfreds med at følge. 

Jeg blev introduceret til en række teorier og fænomener, hvoraf nogle var helt nye for mig og andre var kendte, men det gjorde intet at få gentaget.

Samlet set har jeg fået godt udbytte og til kampagneprisen var det virkelig value-for-money. Nu holder jeg så sommerferie og har genfundet noget af det, jeg brænder for. 

Jeg vil opfordre alle i mit netværk, der har brug for en peptalk til at bruge en dags tid eller to på at gennemføre kurset."

- Jakob Diness, Manager

 

Livet, du ønsker at leve

I mit arbejde gennem årene med masser af kvinder og mænd midt i arbejdslivet, har jeg set, hvor nemt det er at blive fanget i at skabe det "rigtige" liv og gøre det, der forventes for at komme frem i arbejdslivet - i stedet for mærke efter, hvad der er rigtigt for os. Ydre pres og dertil mangel på tid til at reflektere over, hvad der egentlig motiverer, skaber en tendens til at miste kontakten med det, der virkelig betyder noget...og hvad der gør dig glad og giver dig overskud til dét liv, du ønsker at leve.

På dette kursus har jeg samlet de bedste og mest virkningsfulde spørgsmål, jeg giver mine klienter.

Derudover har jeg samlet den vigtigste viden, du skal bruge for at arbejde med spørgmålene og dig selv i korte videoer for hvert trin. Spørgsmålene og videoerne er baseret på psykologisk forskning og metode, såvel som mine 17 års erfaring som psykolog. De er struktureret på en måde, der hjælper dig med at genopdage dig selv, trin for trin.

 

 

Sådan tager du kurset

Dette kursus tages i dit eget tempo. Det kan gennemføres på syv dage - på under en time om dagen - eller du kan tage en weekend væk til at fuldføre det hele, eller du kan tage ét trin hver uge, i 7 uger.

Det er op til dig, og hvordan det passer ind i dit liv.

Du er også inviteret til at deltage i min Facebook-gruppe for at stille spørgsmål og sparre med ligesindede. Så selvom du tager kurset i eget tempo, er du ikke alene om det.

Kurset er bygget op over gennemprøvede psykologiske metoder. Helt overordnet, begynder vi med dit ønske om forandring, hvorefter vi ser på, hvad der virkelig motiverer dig (og hvad der stopper dig), og til sidst støtter jeg dig i at skabe en bæredygtig handlingsplan. Denne rejse er delt op i 7 let tilgængelige trin, der støtter dig på din vej. 

Således vil du skridt for skridt arbejde hen imod at skabe forandring i dit liv og skabe et liv, og et arbejdsliv, der giver dig mening og glæde. 

 

Kurset er for dig, hvis:

 • Du er klar til at foretage øjeblikkelig og varig forandring i dit liv
 • Du vil genfinde det, du brænder for og skabe bedre balance mellem dine styrker, værdier og valg i dit arbejdsliv
 • Du ønsker den personlig afklaring og udvikling, der er nødvendig for at skabe en sund forandring
 • Du er klar til at dedikere fokuseret tid til komme dig selv og din indre kraft nærmere 
 • Du ønsker at omsætte tankemylder til konkret handling!

Kurset er IKKE for dig, hvis:

 • Du ikke tror ikke på, at dit arbejdsliv er en væsentlig del af at leve et meningsfuldt liv
 • Du foretrækker at have en karriere, der ser godt ud i andre menneskers øjne, frem for en, der betyder noget for dig
 • Du ikke er klar til at konfrontere de barrierer, der forhindrer dig i at følge din passion
 • Du ikke tror på at sætte mål og forpligte dig til dem, men foretrækker at gå med strømmen og lade livet ske for dig

 

Sådan foregår kurset

Gennem korte videoer og øvelser dykker vi ned i, hvad du skal ændre i dit liv. Vi arbejder med dine håb, drømme og værdier for at give dig retning. Men vi arbejder også med de skjulte barrierer og gamle overbevisninger, der kan holde dig tilbage. For når du først er opmærksom på dem, bliver du fri til at træffe nye valg.

Du afslutter kurset med specifikke handlingsrettede mål, som du kan følge trin for trin for at skabe et arbejdsliv, du brænder for, idet du: 

Lærer, hvad der driver dig, så du kan træffe valg i overensstemmelse med dét, der er vigtigt for dig.

Bliver bevidst om, hvad der bremser digså du kan genkende og bryde gamle mønstre. 

Sætter solide og konkrete mål, så du kan slippe tankemylderet og begynde at handle.

 Finder forskellige veje frem, der sikrer, du når i mål ved at nære dit håb og din vedholdenhed. 

Bliver klar med handlingsplan, som du kan implementere med det samme og se fremdrift med.

Får glæden af et gennemarbejdet materiale, du altid kan vende tilbage til og som vil være et livslangt værktøj for dig.

Kurset er bygget op i 7 enkle trin, som låser op for din indre motivation og handlekraft

Trin 1: Lav en kontrakt med dig selv

I dette trin bliver du tydelig over for dig selv om, hvorfor dette arbejde er vigtigt - og hvordan resultatet skal se ud, hvis kurset skal være brugbart for dig.

Trin 2: Hvad ønsker du anderledes?

I dette trin udforsker vi dine håb og drømme for din fremtid for at få et klarere billede af din retning. Vi opdeler "hvad vil jeg"-spørgsmålet i små dele, der er nemme at fordøje.

Trin 3: Identificer din drivkraft

I dette trin lærer du at adskille indre og ydre motivation. Med denne viden kan du sortere i det som driver dig, og blive klogere på, hvad der reelt motiverer dig.

Trin 4: Overbevisninger, der forstyrrer

I dette trin bliver du bevidst om dine indre overbevisninger og personlige barrierer  - og hvordan du kan håndtere dem.

Trin 5: Dine værdier - dit fokus

I dette trin zoomer vi ind på, hvad der betyder noget for dig. Her identificerer du dine kerneværdier, så de kan være kompasset, der styrer dit fokus og hjælper dig med at sætte meningsfulde mål.

Trin 6: Mål der holder

I dette trin sætter du konkrete mål for at optimere vejen mod din ønskede fremtid, hvorefter du skaber forskellige måder at nå dine mål på.

Trin 7: Din handlingsplan

I dette trin bliver du helt specifik på, hvad du skal gøre herfra, så din afklarende proces bliver et solidt afsæt til konkret handling.

Kursuspris

Det får du:

 • 7 introduktionsvideoer
 • Skriftlige øvelser til hvert trin samlet i en workbook
 • Opfølgningsmail for at sikre, du bliver på sporet
 • Adgang til min fortrolige Facebookgruppe. Selvom du selv styrer tempoet på kurset, er du ikke alene i dit arbejde.

Pris: 1.650,- kroner

Kurset er dit til evig tid.

Du kan tilkøbe en 1:1 session (midtvejs- eller slut-session) eller et forløb med 10 % rabat på mine faste priser. Tilbudet gælder i 6 mdr. fra køb af kurset.

 

Om mig, Elisabeth Ungar

Min passion er at hjælpe folk med at genfinde det, de brænder for. Mit speciale er at hjælpe andre med at tage målrettede handling mod at skabe et meningsfuldt liv - og et arbejdsliv, de elsker. Grundliggende tror jeg på, at når vi gør dét, vi gør bedst, skaber vi positiv forandring i verden og vi bliver rigere og gladere mennesker. 

Gennem de sidste 16 år har jeg guidet hundredvis af klienter til at gå fra tvivl, mangel på motivation, overtænkning og utilfredshed i deres arbejdsliv til klarhed, engagement og målrettet handling gennem individuel coaching, terapi og workshops.

Med min uddannelse som psykolog arbejder jeg teoretisk, metodisk og med forståelse for indre barrierer, men bruger også den coachende tilgang til at sætte klare mål, struktur og handling på vores arbejde sammen. 

_DSC1778
Elisabeth Ungar

“Elisabeth hjalp med at få fokus tilbage på det, der er vigtigt - ved hjælp af struktur og hendes blotte nærvær. De enkle værktøjer hjælper mig. Såvel som støtte til at løfte blikket fremad gør det. Og det er Elisabeth dygtig til at få fokus på. Hun udstråler autencitet, professionel kompetence og masser af varme. Jeg har fået overblikket tilbage og ikke mindst livsglæden. Det er et kontinuerligt arbejde og Elisabeth hjalp med en god slagplan fremover. Mine varmeste anbefalinger gives”

- Sagsbehandler, Forsikringsbranchen

Elisabeth Ungar

“Det, jeg har fået med mig fra Elisabeths workshop, var et nyt perspektiv på noget, jeg har haft svært ved at få gjort.
Det blev “Begribeligt”. Det, som har summet i mit hoved, har jeg fået gjort konkret.”

- Læge, Region Hovedstaden

Elisabeth Ungar

“Jeg var forvirret over, hvad vej jeg skulle gå i mit arbejdsliv. Jeg kunne ikke mærke, hvad jeg havde lyst til, og var bange for, at søge nye veje. Jeg er blevet klarere på, hvad der skal til for at jeg ”tænder” på et job – på min drivkraft. Jeg har desuden arbejdet med at bryde med negative tankemønstre og åbnet op for at søge hjælp via netværk og venner. Arbejdet med Elisabeth var professionelt med dyb respekt for, hvad der er vigtigt for mig.”

- Leder, Sundhedsvæsnet

100% tilfredshed eller pengene tilbage

Jeg ved, at kurset kan hjælpe dig med at (gen)finde dét, du brænder for. Jeg vil dog sikre mig, at du får samme oplevelse. Derfor får du 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage for kurset* 

(*Så længe kurset ikke er downloadet og alle opgaver er udfyldte)
Elisabeth Ungar (700 x 380 px) (1)